Хочете, щоб чоловік був ідеальним? 5 книг, що допоможуть у цьому
Аналітика
03.04.2020
Жінки часто думають про те, як вони можуть змінити своїх чоловіків, зробити їх кращими. Проте, ми ніколи не зможемо змінити своїх чоловіків, але ми завжди можемо змінити себе - і це єдиний дієвий спосіб зробити свою сім'ю щасливою. Отже, пропонуємо 5 книг, які має прочитати кожна жінка.

1. "Створена бути його помічницею", Дебі Перл

Більшість жінок проводять все своє подружнє життя в конфлікті зі своїми чоловіками, намагаючись змінити їх. У цій битві волі жодна жінка не перемогла справедливо, тому що, навіть якщо їй і вдасться змусити його здатися, то вона втратить його серце, а він втратить свою самоповагу. 

Книга про роль жінки в сім'ї, про устрій сім'ї з біблійних позицій, написана жінкою похилого віку-християнкою. Повний контраст з сучасним типом жінки. 

"... Тепер ви розумієте головну думку? Жінка шанує Бога шляхом поваги свого чоловіка - не тому, що її чоловік є гідним представником Христа, і не тому, що він заслуговує на це, але тому, що Бог поставив її в підпорядкування своєму чоловікові." 

Книга розкриває причини сучасної нестабільності сімей, показуючи простий вихід - повернутися до біблійних принципів. 

Завантажити можна тут.

2. "Жінка, її коханий і її Господь", Т.Д.Джейкс

Коли ми розуміємо, що атмосфера в кожному будинку залежить від матері, стає очевидним, що кожній жінці просто необхідно розпізнати і розвинути ті унікальні дари, якими вона наділена: спокійне, щире серце, незворушна впевненість і здатність непомітно впливати на тих, кого вона любить. Її здатність передавати найкраще в собі тим, хто знаходиться в сфері її впливу, виробляє дію на її чоловіка, дітей і навіть на її кар'єру.

У цій книзі розкриваються істини, які допоможуть кожній жінці зрозуміти, як важливо для неї знайти рівновагу в житті і повноту в своєму серці. Чоловікам, які люблять цих жінок, буде теж корисно прочитати цю книгу, тому що борг кожного чоловіка - допомогти своїй жінці досягти повноти.

Справжнє мистецтво - організувати своє життя таким чином, щоб різні події і вимоги часу відбувалися, не стикаючись один з одним і не створюючи шуму. Всі ми прагнемо до цього. Але жоден оркестр не зможе досягти гармонії у виконанні твори без диригента.

Господь - диригент, керівник подіями. Без Нього життя звучить, як шкільний оркестр перед початком виступу! Господь приносить спокій і порядок туди, де панує хаос. Спокій і радість - це вершина існування. Не має значення, багаті ви або оточені злиденністю злиднів; якщо зможете бути задоволеними на всякому місці і зможете досягти внутрішньої гармонії, то всередині вас буде панувати повне задоволення, і ви будете щасливішими найбагатшої людини в світі. Тому зупиніться на мить, зробіть глибокий вдих, а потім видихніть весь внутрішній стрес… 

Завантажуйте і читайте. 

3. “Старозавітні жінки”, Л. М. Вінс

Пропонуємо вашій увазі книгу Л. М. Вінс “Старозавітні жінки”. Книга ідеально підійте як і для особистого навчання, так і для навчання в групах з сестрами. "Все це відбувалося з ними, як приклади, а написане нам на науку нашого часу кінець віку" (1 Кор.10: 11).

Завантажити книгу можна тут.

4. “Слідами біблійних жінок. 365 днів з жінками Біблії”, Елізабет Джордж

Незрівнянний Божий дотик до серця жінки… Дана книга особлива тим, що тут зібрані жіночі історії, уроки, істини на кожен день! 

Елізабет Джордж, що володіє особливим даром ділитися духовними істинами, розповідає історії жінок Біблії з теплотою і підказує свіжі ідеї про те, як можна застосовувати біблійний досвід у вашому власному житті.

Маріам - як присвячувати себе служінню і сім'ї.

Девора - як розпізнати Боже покликання для вас.

РУТ - як виховати в собі серце служниці.

МАРІЯ - як закласти міцний фундамент віри.

ЛІДІЯ - як розкрити сили, якими наділена жінка.

Кожен день ви будете знайомитися з надихаючими історіями, і це дозволить вам підготувати своє серце і душу до того, щоб зустріти майбутні труднощі і прийняти правильні рішення. Корисні поради, що стосуються практичного застосування біблійних істин в повсякденному житті, додадуть вам сил, щоб ви могли додати і свою історію до цього зібрання історій про жінок, які кохали Бога.

Завантажити книгу можна тут. 

5. “Чарівність жіночності”, Хелен Анделін

Книга відкриє вам, як зміцнити ваш шлюбний союз і збагатити ваше життя.

Як зробити шлюб щасливим? Що робить жінку привабливою в очах чоловіка? Що таке щастя для заміжньої жінки?

На ці питання Хелен Анделін відповідає в своєму класичному бестселері, який приніс щастя і нове життя в мільйони сімей.

«Чарівність жіночності» пропонує мудрість століть, практичні поради та одвічні цінності, які задовольнять потреби і заповнять потреби сучасної чарівної жінки.

Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся:

- Які риси характеру чоловіки вважають чарівними в жінках.

- Як пробудити в чоловікові глибоке почуття любові.

- Вісім принципів для правильних взаємин.

- Як заново запалити любов у шлюбі.

- Як проявити в чоловіку все найкраще і пожати багаті плоди.

- Додаткові поради для працюючої дружини і ще багато іншого.

Завантажити книгу тут.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Аналітика