Християни Індії перетворюють церкви в лікарні та закликають весь світ до молитви за їх країну, охоплену вірусом
Covid-19
04.05.2021
Християнські лідери Індії закликають до молитви за їх народ, через пандемію COVID-19, яка вирує в країні.

Протягом останніх двох з половиною тижнів Індію охопила смертельна друга хвиля пандемії COVID-19, система охорони здоров’я країни не справляється з такою кількістю нових випадків захворювання.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

1 травня, Індія стала першою країною у світі, яка зафіксувала понад 400 000 нових випадків за один день.

"Протягом останніх двох з половиною тижнів, наша країна перебуває в жахливому стані", - говорить християнських пастор Муміта Бісвас.

«Ми зараз проходимо долину смерті. До того, як ця хвиля вдарила, ми просто знали цифри, але зараз вмирають наші члени сімей, наші родичі, наші провідники в церкві.  У кожного є хтось із родини, хто помер. Нам потрібна гуманітарна підтримка, яку б церкви надавали людям. І, звичайно, молитви» - продовжим пастор.

«Медичні заклади в Індії, особливо у великих містах, зазнали серйозних навантажень. Хоча уряд заохочує людей до вакцинації, у багатьох медичних центрах закінчилася вакцина для другої дози говорить інший пастор Самантарой, єпископ Амрітсара.

«Існує сильна нестача лікарняних ліжок та запасів кисню. Це не тільки призвело до незліченних смертей, але також створює умови для заворушень і насильства» - продовжував пастор Самантарой.

По всій Індії християни роблять все можливе, щоб допомогти протистояти цій смертельній хвилі пандемії. Минулого тижня єпископ Бангалора запропонував перетворити церковні установи,на лікувальні центри COVID-19, де некритичні пацієнти могли б отримувати допомогу.

Закликаємо молитись за Індію та християн, які в страшних умовах продовжують проповідувати людям Христа.

Джерело: persecution.org

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Covid-19