Один випадок на 10 мільйонів: Бог зробив чудо в християнській сім'ї, яка відмовилась від аборту (ФОТО)
Надихаючі історії
01.09.2020
Християнська сім’я з Сакраменто довірилась Богу та відмовилась від аборту. Бог зробив чудо і в них народилися здорові сіамські близнюки. Лікарі продовжують дивуватися чудесному факту того, що вони обоє здорові, адже таке буває один раз на 10 мільйонів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

В сім’ю віруючих християн з Сакраменто,  Анатолія Бачинського та його дружини Лілії Мірошник, прийшла велика радість, коли вони отримали повідомлення про те, що їх сім'я розшириться до 5 осіб: Лілія була вагітна двійнятами.

Однак на 10-му тижні вагітності вони отримали важку новину про те, що їхні діти мають надзвичайно рідкісний медичний стан, оскільки їхнім маленьким дівчаткам діагностували з’єднання на голові. Що й говорити, новина була не радісна і прогноз був не обнадійливий, враховуючи характер їхнього стану.

Їм була повідомлена новина про те, що дівчата можуть не вижити, але якщо навіть і виживуть, то їх діагнози означатимуть великі проблеми зі здоров’ям у вигляді серцевих та респіраторних ускладнень, церебрального паралічу та сколіозу, а також можливість того, що дівчаток ніколи не зможуть роз’єднати. Лікарі рекомендували християнам зробити аборт, адже, мовляв, все одно дівчатка жити не будуть.

Але сім’я твердо вирішила довіритися Богу і не вбивати діток. Ви можете собі уявити, який потік жахливої інформації отримали вони, та сумніви, які намагалися взяти верх над вірою.

Але, попри жахливі сценарії від лікарів, у Бога був свій план. Дівчата народилися ЗДОРОВИМИ! Лікарі продовжують дивуватися чудесному факту того, що вони обоє здорові, таке буває один раз на 10 мільйонів.

Можливо, одного разу ці маленькі ангели засвідчать, що Бог зробив у їхньому житті! Саме завдяки Божій благодаті, підтримці та молитвам рідних та друзів Лілії та Анатолія знайшли силу перемогти страх.

Закликаємо молитися за цю сім'ю, тому що це не проста ситуація, щоб Господь далі благословляв цю сім'ю і їх дітей! 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії