Християнські церкви закликають до загальноукраїнської молитви про захист України від війни
Суспільство
04.01.2022
Читаючи новини, ми бачимо, що ситуація навколо України дедалі погіршується. Провідні країни світу останні місяці б’ють на сполох через небувале нарощування російських військ на кордонах України та реальної загрози російського вторгнення та повномасштабної війни. Окрім цього після опосередкованого приєднання Білорусі до Росії, наші північні кордони оголилися і з цього боку держава є незахищеною перед можливим вторгненням.

Біблія говорить, шо в таких ситуаціях єдина річ, яка може вберегти від війни - це посилена молитва та піст церкви та всіх віруючих.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Саме тому напередодні 2022 року на засіданні Духовної ради Всеукраїнського Собору було прийнято рішення аби закликати в різдвяні дні 7-14 січня всі християнські церкви України та віруючих  об'єднатися в щоденних молитвах аби просити Бога про мир та охорону нашої країни від загострення військових дій чи війни.

Тож закликаємо всіх християн та церкви до посиленої молитви за:

-  за мир і благополуччя

- відвернення ворожої загрози

- за захист від війни.

Просимо молитися за ці потреби у церквах, храмах, соборах.

Молімося про це дома  з рідними, на роботі з друзями та колегами, адже де твоє та троє там і сила молитви Господня з ними.

Нині як ніколи потрібно аби молитва за нашу країну не згасала ні вдень, ні вночі, адже ті виклики, що перед нашою країною нині може лише Господь вирішити, тож поширюйте цей заклик та будуйте молитовний захист нашої батьківщини.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Суспільство
Останні новини
Останні новини