Китайська вакцина від ковіду, яку купила Україна, показала ефективність 50,38% (оновлено)
Covid-19
13.01.2021
Щоб використовувати вакцину для імунізації населення, потрібна ефективність 50%

Результати клінічних випробувань у Бразилії вакцини від ковіду Coronavac, розробленої китайською лабораторією Sinovac, показали середній показник ефективності нижче від 60%.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє  lb.ua з посиланням на інформаційний портал UOL та на два джерела у Національному агентстві нагляду за здоров'ям в Бразилії (Anvisa).

У дослідженні біомедичного дослідницького центру Butantan у місті Сан-Пауло повідомляється, що загальна ефективність вакцини Coronavac — 50,38%. Про це пише місцеве видання "Folha de S.Paulo".

Раніше у Всесвітній організації охорони здоров'я і бразильському Anvisa наголошували: щоб використовувати вакцину для імунізації населення, досить рівня ефективності 50%.

Читайте також: Голова МОЗ виступив за продовження локдауну після 24 січня

Голова ДП "Медзакупівлі" заявив, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов самостійно визначив постачальника вакцини від коронавірусу для України, перевищивши повноваження.

Україна отримає вакцину виробництва китайської компанії Sinovac Biotech упродовж 30 днів після реєстрації. Компанія мала 7 січня оприлюднити результати клінічних досліджень у Бразилії. Передбачено, що вакцина повинна мати ефективність щонайменше 70%.

Учора стало відомо, що група фармацевтичних компаній "Лекхім" уклала угоду на постачання в Україну 5 млн доз вакцини проти COVID-19 з китайським виробником вакцин "Сіновак" (Sinovac Biotech). Виробництво вакцин у Харкові мають намір налагодити у 2022 році.

Джерело: lb.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Covid-19
Останні новини
Останні новини