Адвентистська клініка подарувала киянам понад 3000 індивідуальних захисних наборів
22.06.2020
У рамках проекту «Пункт протиепідемічної допомоги» клініка «Ангелія» також робила безкоштовні тести на Covid-19

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Проект «Пункт протиепідемічної допомоги» із безкоштовного тестування на Covid-19 та видачі захисних наборів завершено такими показниками: зроблено 110 безкоштовних тестів на Covid-19 та видано громадянам 3041 набір особистого захисту від вірусної інфекції.

Читайте також: Християни надають всебічну допомогу рівнянам під час карантину (ВІДЕО)

Даний проект Клініка «Ангелія» розпочала як власну ініціативу допомоги громадянам від початку епідемії коронавірусної інфекції Covid-19 в Україні.

Експрес-тести на Covid-19 були дуже важливі для багатьох, і робилися з усіма правилами протиепідемічної безпеки. Захисні індивідуальні набори, які містили в собі три маски або респіратор, гумові рукавички, санітайзери з дезінфікуючим засобом стали важливою допомогою для багатьох людей. Серед них і медичні працівники, і вихованці дитячого будинку, і люди з інвалідністю, і всі бажаючі.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: Клініка "Ангелія"

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини