У Рівному влаштували сімейну конференцію для поліцейських
Християнський світ
03.11.2021
9-10 жовтня за підтримки місії «Обітниця миру» і громадського формування «Капеланський патруль» відбулась сімейна конференція для працівників поліції Рівненської області

Через особливості служби в поліції є велика потреба в турботі про сім’ї поліцейських.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Порядок в сім’ї – порядок на вулицях. Тому увага капеланського служіння, яке здійснює ГФ «Капеланський патруль», було звернена на сім’ї. У Рівненській області це служіння координує Дмитро Громенко, повідомляє svitogliad.com.

Якісно виконувати службу підлеглих навчають старші офіцери, а от головна підтримка для поліцейських розпочинається саме в сім’ї. І тому керівники поліції запропонували зосередити зусилля капеланського служіння саме на цій сфері.

Читайте також: Подружжя з Івано-Франківська віддало весільні подарунки дітям

Сім’я – це той оазис, в якому після служби хоче відпочити офіцер. Це місце, де він може відчути тепло сімейного вогнища і знайти необхідну моральну підтримку.

За два дні конференції у поліцейських та їхніх сімей був час для спілкування в затишній атмосфері, відпочинку на природі, риболовля та кінні прогулянки.

Учасники пройшли семінар «П’ять мов любові» і подивилися художній фільм. Ця зустріч допомогла не тільки відпочити, але й отримати корисну інформацію для сімейного життя.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світ
Останні новини
Останні новини