Коронавірус в Україні діагностували у ще 1112 осіб
02.08.2020
За останню добу через ковід померли 16 пацієнтів, одужали — 235

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

1 серпня в Україні підтвердили 1112 нових випадків коронавірусної хвороби, одужали 235 пацієнтів. Про це, як повідомляє lb.ua, свідчать дані системи моніторингу РНБО.

Загалом в країні коронавірус підхопили 72168 осіб, зараз хворіють 30900.

Найбільше нових випадків з останню добу виявили в Івано-Франківській (115) та Львівській (112) областях, далі йде Київ (110), Одеська (99) та Чернівецька (97) області.

Читайте також: Засідання Державної комісії встановили нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19

По п’ять смертей учора зареєстрували у Львівській та Харківській областях. Загалом за останню добу внаслідок ковід-19 померли 16 осіб, з початку пандемії 1725.

Нагадаємо, в Україні шостий день поспіль реєструють понад тисячу нових хворих. 29 липня коронавірус підтвердили у 1197 осіб, що стало найбільшим добовим показником захворюваності з початку пандемії. 

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко 1 серпня повідомив, що епідемія коронавірусу в Україні розвивається за "жовтим" сценарієм, який передбачає до 4 тисяч смертей і 400 тисяч випадків інфікування.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Джерело: lb.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!