Християни Фастова провели програму «Країна змін» для 250 дітей (ФОТО)
Християнський світ
16.06.2021
13 червня в самому центрі Фастова, біля будинку Міської ради, відбулося цікаве дійство. Церква адвентистів сьомого дня «Перлина Христова» за підтримки київської команди дитячого відділу Церкви та активістів Молодіжної ради міста провела велику дитячу програму "Країна змін"

Родзинка цієї програми була в тому, що діти різного віку у супроводі вожатих проходили певним маршрутом по 8 станціях та в ігровій формі довідувалися, як можна змінити життя в нашій країні на краще.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Назви станцій говорять самі за себе: «Книга книг», «Правила для життя» (10 заповідей), «Світло знань», «Міцна сім'я», «Чесні і працьовиті», «Сила єдності», «Будь здоровим», «Моя квітуча Батьківщина».

Досвідчені інструктори, які проводили цей захід, були раді, що діти самі приходили до висновку: змінювати необхідно передусім себе, а вслід зміниться і навколишній світ. А ще юні учасники побачили, що Слово Боже, Біблія, яка змінила Європу під час Реформації, може допомогти й кожному з них змінитися на краще.

Кожен учасник на фініші отримав не лише важливі знання, але й ласощі та повітряну кульку від ведмедика Гошки.

Діти також із задоволенням проводили час на ігрових локаціях: стрибали на батуті, змагалися в естафеті та перетягуванні канату, гралися в "Парашут" та пускали мильні бульбашки.

Читайте також: «З Кенії я приїхала з новим прізвищем». Історія місіонерки Марфи Кацюби (ФОТО)

Атмосфера була по-справжньому святкова: грала весела дитяча музика, лунав сміх і радісні вигуки дітей. А батьки, які спостерігали за дітьми, були дуже вражені, що все це було безкоштовно, запитували про організаторів та просили проводити такі програми частіше.

Дивовижно, що без жодної реклами участь у програмі взяли біля 250 дітей, з якими було більше 100 дорослих

Пастор Церкви «Перлина Христова» Михайло Олексійович Проданюк розповів і про молитовний досвід: за прогнозом погоди і по факту (частенько нависали дощові хмари) під час програми мав лити дощ. Але уся Церква молилася, і Господь вдень подарував гарну погоду, а дощ пішов лише ввечері. Організатори заходу кажуть: «Слава Господу за все!»

Джерело: Церква АСД Перлина Христова

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світВсе для сімей
Останні новини
Останні новини