Леді Гага, Селін Діон, Андреа Бочеллі та Джон Легенд об'єдналися, щоб записати пісню «Молитва» (ВІДЕО)
22.04.2020
Леді Гага, Джон Легенд та оригінальні співаки пісні «Молитва» Селін Діон та Андреа Бочеллі зробили віртуальний запис пісні з чотирьохголосною гармонією під супровід відомого піаніста Ланг Ланга

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Пісня, яка стала хітом 21 рік тому, завершила концерт під назвою «Єдиний світ: вдома разом». Пісня у їх виконанні була сповнена особливим посилом віри та надії.

Захід, який транслювався у численних мережах та на різних платформах, проводився з метою залучення коштів до Суспільного фонду реагування ВООЗ, які підуть на боротьбу з COVID-19. Подія відбулася через кілька днів після того, як президент Дональд Трамп оголосив, що США припиняє фінансування ВООЗ, оскільки він звинувачує організацію "в серйозному безправному управлінні та приховуванні поширення коронавірусу".

Читайте також: Стартував Конкурс сімейної християнської пісні. Призи - iPad 11, iPhone 11Pro, iPhone 11

«Незважаючи на суперечки навколо ВООЗ, концерт зібрав 127 мільйонів доларів»,  повідомляє Global Citizen, організатор концерту. Кошти спрямовуються на ВООЗ, а також на Альянс розвитку вакцин, Коаліцію інновацій з готовності до епідемій, ЮНІСЕФ та понад 100 місцевих та регіональних благодійних організацій. Серед представників концерту були Джиммі Фаллон, колишні перші леді США Лора Буш та Мішель Обама, Дженніфер Хадсон, Бійонсе, Дженніфер Лопес, Ролінг Стоунз, Біллі Айліш та Майкл Бубле.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами  christianpost.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!