ЛГБТ-спільнота хоче заборонити церквам в Україні допомагати гомосексуалістам, що хочуть повернути природню стать
05.06.2020

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На фейсбук-сторінці організації Фрідом Хаус Україна розміщено об’яву, що вони збирають дані наскільки в Україні поширена конверсійна (репаративна) терапія або «лікування» ЛГБТ+ людей, з метою змінити їхню сексуальну орієнтацію або ґендерну ідентичність на гетеросексуальну. Тобто мається на увазі терапія, коли лікарі, психологи, чи релігійні організації надають гомосексуалістам духовну чи психологічну допомогу, аби сприяти відновленню природньої статі (гетеросексуальності). 

Ось, що каже Freedom House Ukraine про ціль свого опитування:

«Це опитування про конверсійну терапію має на меті збір даних про природу і розповсюдження конверсійної (репаративної) терапії в Україні та визначення чинних адвокаційних зусиль і стратегій на національному рівні, направлених на заборону таких небезпечних практик. 

Конверсійна терапія – будь-яка форма втручання, включно з психіатричним, психологічним, медичним та релігійним «лікуванням» осіб, з метою змінити їхню сексуальну орієнтацію з гомосексуальної/бісексуальної на гетеросексуальну. Її також використовують з метою змінити ґендерну ідентичність з трансґендерної на цисґендерну. Іноді до такої «терапії» вдаються з примусу іншими. Однак трапляється, що людина сама шукає її, маючи надію на зміну.»

Дуже дивно виглядає ця ініціатива від «борців за недискримінацію та рівність прав». Адже вони з одного боку вимагають, аби в школах дітей навчали сексуальній освіті та пропагували їм одностатеві стосунки, а з іншого хочуть ЗАБОРОНИТИ людині, яка стала гомосексуалістом мати право повернутися до природньої статі (гетеросексуальної). Тобто навчання про те, що ти можеш мати не ту стать, яка є природньою - це можна, а повертатися до природньої статі – заборонено. Це схоже на якесь справжнє юридичне рабство, адже людину хочуть позбавити можливості та надії на відновлення статі на природню.

Ще більше насторожує те, що у своєму опитуванні дана організація особливий акцент робить на релігійні організації.

Ціль зазначеного вище опитування «заборонити небезпечні практики», виглядає не як рівність прав, чи свобода вибору, а має ознаки якоїсь диктатури.

Враховуючи зазначене, нині важливим є те, аби продовжувати відстоювати в Україні конституційні норми щодо сім’ї і прав людини та не допускати зміни законодавства на догоду міжнародним ліберальним організаціям.

Приклади питань з опитування:

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!