ЛГБТ-лоббі Конгресу вимагає у Байдена почати прямі переговори з Росією
Європа та світ
25.10.2022
Група з 30 конгресменів закликала Байдена розпочати прямі переговори з Росією: "Ми закликаємо докласти активних дипломатичних зусиль для врегулювання шляхом переговорів та припинення вогню, розпочати прямі переговори з Росією, вивчити перспективи нової домовленості про європейську безпеку, прийнятну для всіх сторін. та незалежну Україну. Альтернативою дипломатії є тривала війна з невідворотними наслідками та катастрофічними та незбагненними ризиками".

The Washington Post зазначає, що цей лист, спрямований групою лібералів-прогресистів у Конгресі до Білого дому сьогодні, "може чинити значний тиск на Байдена, оскільки він намагається зберегти внутрішню підтримку військових дій у той час, коли європейський регіон наближається до потенційно важкої зими, а республіканці погрожують скоротити допомогу Україні, якщо вони отримають більше місць на виборах до Конгресу."

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Лист підписали багато з найвідоміших і найвідвертіших ліберальних демократів у Конгресі, які виступають за пропаганду одностатевих шлюбів та особливі права ЛГБТ, гендерну ідеологію та зміну статі для дітей, легалізацію наркотиків тощо.

Це ультраліберальне лоббі представлене членами палати представників Джеймі Раскін (штат Меріленд), знаменита Олександрія Окасіо-Кортез (штат Нью-Йорк), Корі Буш (штат Міссурі), Ро Ханна (штат Каліфорнія) та Ільхан Омар (Міннесота).

На прикладі зазначеного вчинку ми бачимо справжню сутність ЛГБТ-лоббі, яке в Україні продавило легалізацію Стамбульської конвенції, а нині хоче узаконити одностатеві шлюби та усиновлення гомосексуалістами дітей. Нагадаємо, що раніше ми писали про те, як дехто з очільників Київського гей-параду бажали смерті воїнам України. Окрім цього ЛГБТ активісти організовували незаконні перетини кордону чоловіків, які перевдягалися жінками. Все це прикривається інформаційною кампанією про якихось гей-воїнів, яким нині конче необхідно легалізувати гей-шлюби.

Така от сутність даних ліберальних сил, які  нині тиснуть на Байдена щодо зменшення підтримки України та прямих переговорів з Путіним.

Посилання на лист тут.

Європа та світЗагрози та виклики