«Бог оточив мене ангелами»: перша в історії людина з синдромом Дауна подолала тріатлон
Надихаючі історії
17.11.2020
Чоловік з Флориди (США) став першою в історії людиною з синдромом Дауна, яка осилила тріатлон «Ironman» («Залізна людина»), що включає плавання — 3,8 км, велогонку — 180 км та біг — 42 км (марафонську дистанцію)

У довгому пості в Instagram перша людина з синдромом Дауна, яка пройшла тріатлон — Кріс Нікіч заявив, що «вся справа в обізнаності та інклюзії. Поінформованість про синдром Дауна і Спеціальні Олімпійські ігри. Інклюзія для всіх нас із усіма вами». Він також сказав, що «Бог оточив [його] ангелами».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише ІА Світогляд з посиланням на Christian Headlines.

Компанія Ironman також привітала Нікіча в своєму власному пості на Facebook.

«Кріс Нікіч, ти залізна людина! Вітаємо Кріса з тим, що він став першою людиною з синдромом Дауна, яка пройшла Ironman. Ти зруйнував бар’єри, довівши, що, без сумніву, все є можливим!» — йдеться в дописі.

Тріатлон Ironman — один з найскладніших в світі. Він включає в себе заплив на 3,8 км, велогонку на 180 км і фініш пробігом на 452 км. Щороку в ньому змагаються небагато учасників через те, що він виснажливо важкий.

Читайте також: "Рік для Христа разом" — всеукраїнський молодіжний рух, що змінить твоє життя

Нікіч використовує свою перемогу, щоб зібрати гроші на підвищення обізнаності про синдром Дауна і Спеціальні Олімпійські ігри. У своєму повідомленні в Instagram він сказав, що «якщо ви хочете підтримати мою місію щодо синдрому Дауна та Спеціальних Олімпійських ігор, зайдіть на мій сайт www.ChrisNikic.com, тому що 100% пожертвувань йдуть у мої благодійні організації. Я досяг своєї мети, і тепер хочу допомагати таким, як я».

Компанія Ironman також прокоментувала це в своєму повідомленні на Facebook, написавши: «Можливості, які ви створили для інших людей по всьому світу в цій подорожі, яку ви здійснили, безмежні. Дякуємо, що дозволили нам стати частиною вашої чудової історії життя, ми не можемо дочекатися, щоб побачити ваші наступні досягнення».

За матеріалами svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Надихаючі історії