Військовий медик врятував 700 бійців: «Я просив Бога накрити нас плащем»
Надихаючі історії
12.02.2024
Роман Замрій з Красилова, якому вдалося врятувати життя 700 наших бійців, розповідає про свій досвід віри та свою боротьбу за захист рідної землі

«У найгірші моменти я просто молився, молився своїми словами. Я просто просив Бога накрити нас плащем і навіть уявляв собі, що над нами голубий плащ, у вигляді неба, який накриває нас і захищає від потрапляння мін. Кілька разів ситуація була настільки критичною, що я вже просив Його прийняти мою душу».

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це йдеться на сторінці Дар Божий.

«Думаю в ті важкі часи я навчився довіряти Богу. Адже часто я повторював слова на зразок: "Я не знаю, що мене там чекає і не знаю до кінця для чого Ти мене туди посилаєш, але прошу, допоможи виконати те, для чого посилаєш мене туди так, як Ти цього хочеш, щоб ніхто не загинув. Зроби мене знаряддям в Твоїх руках".

І далі потрібно було лиш слухати. Інколи це було передчуття, що цей раз варто їхати іншою дорогою. Інколи - вчасно почутий вихід міни, чи градів, кілька разів нас рятувало те, що я почув гуркіт ворожого танку, що їхав на нас. Інколи просто правильно прийняте рішення зупинитись, щоб міна впала перед нами, а не в нас. 

Таких моментів і рішень було тисячі, і за те, що я ще живий і живими повертались ті, що зі мною їздили, думаю, варто подякувати виключно Йому. Тому що навіть з точки зору статистики, стільки мін, скільки випустили по мені, навіть якби їх вистрілювали всі не прицільно, а навмання, то більше сотні мали би просто влучити в мене».

Нещодавно Роман отримав державну нагороду від Президента України.

Нехай його життя і надалі буде збережено нашим Господом, нехай і далі він буде знаряддям у Його руках!

Джерело: Дар Божий

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історіїХристиянський світВійна
Останні новини
Останні новини