Медиків запрошують 11 грудня на Перший молитовний сніданок
Анонси
07.12.2021
Християнська медична асоціація (ХМА) ініціює проведення Першого медичного молитовного сніданку 11 грудня.

У заході будуть залучені представники МОЗу, провідні спеціалісти медичної сфери, юристи, служителі. Вони будуть ділитися про те, як віра діє в їхньому житті практично.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Серед спікерів:

Василь Стрілка - генеральний директор Директорату високотехнологічної медичної допомоги та інновацій МОЗ України, магістр з публічної політики та врядування Kyiv school of economics, випускник НМУ імені О.О.Богомольця.

Антон Шкіряк - нейрохірург, онколог, засновник та головний лікар медичного центру "Shkiryak Clinic", асистент кафедри нейрохірургії Національного університету охорони здоров'я України ім. П.Л. Шупика.

Андрій Гнідець - юрист, працював в сфері фінансування медицини, а саме, був начальником відділу нормативно-правового забезпечення в Національній службі здоров’я України.

Так як, Київ знаходиться в червоному рівні епідемічної небезпеки, відповідно до Постанови МОЗ №18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході можлива лише:

 1. За наявності зеленого COVID-сертифікату. Тобто, підтвердження отримання повного курсу вакцинації.

Або 

 2. За наявності «негативного» результату ПЛР чи експрес тесту на COVID-19 (строк дії 72 години) або сертифікату про одужання. 

Якщо ви невакциновані, вже зареєструвалися і хочете потрапити на молитовний сніданок, але виникли якісь проблеми - напишіть організаторам у Фейсбук 

Запису/трансляції даного заходу не буде, тому запрошуються всі охочі.

Реєстрація за посиланням - https://forms.gle/d3FGAfrJXbdZR3bz9 

У 120 країнах світу проходять молитовні сніданки, що з 1953 року проводяться у парламенті США, згодом були започатковані й у парламентах багатьох європейських країн, а останні 10 років проходять і в Україні.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

АнонсиНаціональні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини