Місіонери «Христос є відповідь» провели різдвяні заходи в регіонах України (ФОТО)
Християнський світ
28.12.2023
Місіонери «Христос є відповідь» в Східному, Західному та Південному регіонах України провели заходи на Різдво, роздали подарунки дітям та допомогли нужденним

Служителі CITA Південного регіону України привітали дітей в Новій Одесі та селі Михайлівка, що на Миколаївщини.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграмта Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише svitogliad.com.

Вистава про різдвяну історію, мультфільм про Різдво від «Суперкниги», тематична поробка, солодкий святковий стіл та подарунки зі смаколиками були у програмі зустрічей місіонерів. 

«Проводити такі заходи дуже важливо! Ми нагадуємо дітям і собі, що ж є справжнім Різдвом. Тому що в світі все перекрутилось, і добре говорити, що є істина – нам даний найвеличніший Подарунок – Ісус Христос, наш Спаситель. Нам, як служителям, хочеться, щоб у кожному дитячому сердечку народився Христос», – поділилася Інна Тітова, місіонерка та дитячий служитель з Миколаївщини.

В Миколаєві і області в Новоданилівці, Вознесенську, Южноукраїнську сім’я місіонерів Геннадій та Альона Голоти традиційно відвідали обласні колонії, наркологічне відділення, дитячу лікарню та військовий шпиталь, де привітали з Різдвом, в тому числі персонал.  

Подарунки місіонери готували ще за два тижні до свята через великий об’єм і кількість людей. 

Хворим та пораненим також роздали гуманітарну допомогу, євангелізаційні газети, календарі та Біблії.

«Люди дякували Богу і раділи з того, що їх відвідали з церкви. Такі заходи – одна з можливостей привітати невіруючих людей і розповісти їм про Ісуса Христа», – поділилася Альона Голота, місіонерка з Миколаєва.

В церкві в Миколаєві місіонери разом з підлітками показували різдвяну виставу.

Андрій Васенда, місіонер з Тернополя, розповів, що в своїй помісній церкві провели різдвяне свято для 50 дітей, серед яких були діти з нехристиянських сімей. Також відвідали і привітали близько 20 дітей від 5 до 14 років, батьки яких загинули на війні.

Крім цього, тернопільські служителі відвідали малозабезпечені та багатодітні сім’ї.

«Через таке відвідування дітей та сімей ми хотіли приділити увагу та поспілкуватися з кожним з них», – розповів Андрій. 

На Харківщині діти недільної школи помісної церкві в Мурафі разом з дітьми з нехристиянських сімей влаштували різдвяне свято з віршами та піснями.

Місіонер Сергій Тюріков розповів, що з нагоди Різдва, вони запрошували на зібрання до церкви на свято всіх, хто чинний член церкви, а також тих, хто приходив хоча б раз.

Місіонерська команда влаштувала смачний обід — святковий плов. А діти отримали солодкі подарунки. Сергій поділився, що люди відчували сімейну атмосферу, від чого всі раділи. Також грали в гру на спілкування.

Місіонерська команда CITA із Запоріжжя провели для дітей і разом з ними святковий концерт з різдвяною історією.

«Перед Різдвом Христовим з ранку ми провели служіння молитовного сніданку на вулиці для більше сорока людей, серед яких були безхатченки, переселенці та малозабезпечені громадяни Запоріжжя. Ми разом молилися за Україну і захист Божий, привітали людей, розповідали біблійні сюжети і запрошували до служіння Церкви на зібрання», – поділився місіонер Ігор Піменов.

Для виправного закладу, що на Дніпропетровщині, місіонери із Запоріжжя передали різдвяні подарунки: продукти харчування, тематичні газети та окуляри.

Молодіжне служіння на чолі з місіонерами CITA організували в різдвяні дні вуличні євангелізації, розповідаючи в піснях людям про суть Різдва.

Також у Запоріжжі пройшов святковий дитячий клуб для 30 дітей.

Поки діти брали участь у веселих іграх, для їхніх мам місіонерська команда провела майстер-клас з виготовлення ялинкової прикраси.

У Рівному місіонери регіону в Різдво годували нужденних на вулиці, провели свято в помісній церкві та відвідали людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Рівненські служителі розповіли, що у різдвяні дні командою поширили по місту близько 15 тисяч газет, присвячених темі Різдва.

Пресцентр місії «Христос є відповідь»

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світДобрі справиДопомога під час війни
Останні новини
Останні новини