Міжнародна організація «Молодь за Христа» допомагає молоді в ув’язненні знайти вихід
Молоде життя
23.11.2021
Відома християнська міжнародна організація «Молодь за Христа», організувала служіння для проблемних молодих людей, яких позбавили волі. Ціль служіння «Травмоване покоління або як за допомогою Слова Божого розірвати порочне коло ув’язнень, в якому сьогодні обертається багато проблемної американської молоді.

Згідно зі статистикою, більшість молодих людей які побували за ґратами, мають підвищений шанс потрапити туди знову. У деяких штатах 80% молодих людей, які колись були ув’язнені, потрапили до в’язниці знову.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Сама ця статистика показує нам, що ув’язнення не розв'язує проблему, адже причина часто полягає в психологічній травмі. В’язниця тільки погіршує травму. І без допомоги, наші діти, які потрапили в це коло, зрештою виростають зломленими цією системою, та передають це в наступні покоління» - сказав Челсі Коулман, новий керівник служіння «Травмоване покоління».

Відносини є ключем до зміни схеми ув’язнення. Молоді в центрах ув’язнення, виправних установах, реабілітаційних центрах, необхідно показати, що вони не самотні у своїй боротьбі, і на їх боці завжди стоїть Христос. В цей важкий період для проблемних молодих людей, служіння намагається дати не просто швидке рішення, а й готове підтримувати їх на цьому складному шляху стільки часу, скільки знадобиться.

За матеріалами: christianpost.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Молоде життя
Останні новини
Останні новини