МОЗ попередило про небезпеку нової хвилі епідемії
07.06.2020
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зауважив, що "війну з COVID-19 ми ще не виграли" і погіршення статистики заражень коронавірусом вказує на небезпеку другої хвилі епідемії в Україні

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це Максим Степанов повідомив на брифінгу у неділю, пише pravda.com.ua.

"Важливо не плутати пом’якшення з повним скасуванням карантинних заходів, бо цю війну з COVID-19 ми ще не виграли. Ви бачите, що статистика останніх днів, коли кількість захворювань більше 500 осіб на добу", сказав він.

Степанов зазначив, що епідемія повертає свою міць і в інших країнах. Наприклад, у Німеччині рівень передачі вірусу останніми днями перевищив критичні значення, Китай також оголосив про можливість нового спалаху, про початок другої хвилі епідемії оголосила Південна Корея.

Читайте також: 7 червня вперше відбудеться загальнонаціональний телемарафон "Україна за сім'ю"

За словами міністра, велика кількість захворювань фіксується у Бразилії та Індії.

З огляду на вищезазначене, очільник МОЗ звернувся до українців із закликом не нехтувати карантинними обмеженнями і правилами користуватися масками й антисептиками, дотримуватись соціальної дистанції.

Нагадаємо: 6 червня в Україні зафіксували 485 випадків коронавірусу, 5 червня 550, 4 червня 553 випадки, 3 червня вірус виявили у 588 осіб. До цього в Україні спостерігалося зниження показників. Щоденна статистика коливалась в межах 300-500 випадків.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Світлана Кізілова

Джерело: pravda.com.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини