Новий документальний фільм «Музика Ісуса» розповість про історію становлення сучасної християнської музики
Культура і творчість
04.10.2021
Нова кінострічка від братів Ендрю та Джона Ервінів «Музика Ісуса» розповість історію жанру сучасної християнської музики, яку до сьогодні значною мірою ігнорували всі провідні спеціалісти, що вивчають історію музики.

Цей документальний фільм розповість невідомі нам раніше історії написання пісень присвячених Ісусу – починаючи з їх скромного зародження в Каплиці «Голгофа» в Коста-Месі, Каліфорнія, і завершуючи їх перетворенням в багатомільярдну індустрію сучасної християнської музики. Про це йдеться на сайті lionsgate.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнські пісні про віру, любов та надію, що беруть свій початок з контркультурного руху Америки 1960-х років, стали світовим феноменом.

Режисери - брати Ервін, є авторами багатьох популярних християнських фільмів («Я можу тільки уявити», «Я все ще вірю»). «Музика Ісуса» - це справжня знахідка для шанувальників сучасної християнської музики. Він містить відверті інтерв'ю з відомими зірками цього жанру, включаючи Емі Грант, Майкла Сміт, Тобі Мак, Кірк Франклін та Лорен Дейгл. Завдяки їх особистим історіям випробувань і перемог, музика цих виконавців сповнена пристрасті, жертовності та спокути, і надихає мільйони відданих слухачів.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Культура і творчістьМолоде життя