На аеродромі поблизу Луцька організували богослужіння в автомобілях
20.04.2020
Волинське об’єднання церков християн віри євангельської організувало та узгодило з органами місцевої влади проведення 19 квітня незвичного пасхального богослужіння.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Його особливістю було те, що всі присутні прибули винятково на особистих автомобілях і не залишати авто протягом усього зібрання. Трансляція богослужіння транслювалася на відповідних хвилях через радіоприймачі.

Богослужіння відбулося на території недіючого летовища у селі Крупа поблизу Луцька. Такого в Україні ще не було.

Як зазначають на сайті церкви, враховуючи карантинну ситуацію, яка склалася цьогоріч, служителі церков змушенні шукати нові способи для зібрань. Найбільш дієвими стали онлайн богослужіння, хоча не усі церкви, зокрема невеликі, мають технічні можливості для таких трансляцій. Особливо болючим стало питання проведення пасхальних богослужінь — згідно правил оголошеного карантину навіть для такого великого свята немає винятків.

За матеріалами: volynnews

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор - ца об'єднання релігійний тот громадський організацій, а такожа усій небайдужий громадян навколо ідеї побудови християнського шляха розвиток української держави .

На нас Підписуйтесь у Телегр , Вайбер , фейсбук тех Інстагры , щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини !

Останні новини
Останні новини