На Луганщині люди ночують просто неба. Християни закупили та доставили модульні будинки
Добрі справи
14.10.2020
На Луганщині в результаті катастрофічних пожеж за останні два тижні згоріло понад 400 будинків. Безліч сімей вночі сплять просто неба.

12 жовтня служителі церков ХВЄ Києва на прохання братів з міста Сєвєродонецька доставили модульні будинки та гуманітарний вантаж для постраждалих від пожеж сіл Луганщини.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив пастор Петро Дуднік.

"На трьох великих вантажівках  ми розмістили шість вагончиків-битовок, а на інших автомобілях додатковий гуманітарний вантаж", – розповідає керівник експедиції, директор Департаменту соціального служіння УЦХВЄ В’ячеслав Когут.

Зокрема, 3 модульних будинка встановили в Сиротине, 1 будинок - у Воронове, 2 - в Муратово.

"Коли привезли для сім’ї погорільців будиночок, а їх бабуся плаче.., і не може повірити, що сьогодні нарешті вони будуть ночувати не просто неба. Ми робимо все можливе, аби допомогти тут людям погорільцям. Все неможливе зробить Бог.", - ділиться Анатолій Кушнірчук.

Петро Дуднік запрошує волонтерів приєднуватися до допомоги людям на Луганщині (писати в особисті повідомлення у Фейсбуці).

Підтримати фінансами на будівельні інструменти і матеріали можна перерахувавши кошти команді волонтерів на карту ПриватБанку 5168742731509109. 

Закликаємо продовжувати молитись за Луганщину та людей, які втратили рідних і дах над головою.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Добрі справи