В Україні проведуть 6-й Національний день молитви. Організатори повідомили про дату та формат заходу.
Анонси
13.03.2021
Шостий Національний день молитви за Україну відбудеться 12 червня у Київському палаці спорту.

Таку дату обрали представники різних деномінацій євангельських церков на засіданні духовної ради Національного дня молитви за Україну. Про це повідомляють організатори.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Захід відбуватиметься з дотриманням усіх карантинних обмежень та наповненням залу на 50% – до 4000 осіб.

З огляду на карантинні умови, в цьому році духовна рада вирішила скоротити вдвічі чисельність загального хору і музикантів, виключити з програми дитячий хор з 200 осіб.

Учасники робочого засідання духовної ради затвердили Програму проведення Національного дня молитви за Україну та надали мандат центральному оргкомітету, підкомітетам та робочим групам на початок підготовки до події.

Під час цьогорічного молитовного заходу відбудеться презентація першої рукописної Біблії та презентація Біблії у сучасному перекладі українською мовою.

На головний молитовний захід країни будуть запрошені глави всіх християнських конфесій та представники влади України:
– президент,
– прем’єр-міністр,
– голова Верховної Ради,
– міністр культури,
– мер міста Києва.

Організатори Національного дня молитви за Україну вірять у Боже благовоління та просять молитовні групи молитися за організацію та проведення спільної молитви у палаці спорту.

Довідка:

Національний день молитви за Україну проводиться з 2016 року за підтримки британського євангеліста Девіда Хасавея. З того часу парафіяни понад 20 союзів та християнських громад єднаються у молитві за Україну. Прикладом для них стали Національні дні молитви у США та Великій Британії.

Основним гаслом Національного дня молитви за Україну стала цитата із Біблії:
« …і впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» (2-га книга Хронік 7:14)

На сторінках Національного дня молитви у соціальних мережах, на чотирьох християнських телеканалах молитва об’єднує десятки тисяч православних, католиків та протестантів, які щиро вболівають за долю України.

У 2020 році вперше Національний день молитви транслювало Телебачення Віковічного Слова (EWTN Україна) – представництво всесвітньої католицької телемережі в Україні.

Джерело: Світогляд

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Анонси