22 січня Трамп оголосив Національним днем ​​святості людського життя
Європа та світ
20.01.2021
Вперше за майже 50 років через пандемію та з міркувань безпеки активісти пролайф не збиратимуться на щорічний Марш життя у Вашингтоні

Тим часом президент США Дональд Трамп проголосив 22 січня Національним днем ​​святості людського життя.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише rodyna.org.ua.

“Кожне людське життя — це подарунок світові. Кожна людина, народжена чи ненароджена, молода чи стара, здорова чи хвора, створена за святим образом Божим. Всемогутній Творець дарує кожній людині унікальні таланти, прекрасні мрії та великі цілі. У Національний день святості людського життя ми святкуємо диво людського існування і відновлюємо свою рішучість будувати культуру життя, де кожна людина будь-якого віку захищена, цінується і любиться”, — читаємо в прокламації президента, цитованій на веб-сайті CBN News.

Звернення до сенаторів щодо аборту

У цьому зверненні Трамп, серед іншого, зазначає, що з першого дня перебування на посаді він здійснив “історичні дії, спрямовані на захист життя невинних людей в країні та за кордоном”, і що це був привілей, що він був першим президентом в історії, який взяв участь у Марші життя.

Читайте також: Демографічна катастрофа: за 2020 рік більше померло українців, ніж народилось

«США є чудовим прикладом прав людини у світі. Однак деякі люди у Вашингтоні намагаються поставити США в один ряд з небагатьма країнами, включаючи Північну Корею та Китай, які дозволяють робити аборти після 20 тижнів. Я приєднуюсь до незліченних людей, які вважають, що це морально і принципово неправильно, і сьогодні я відновлюю свій заклик до Конгресу прийняти закони, що забороняють аборти з пізнім терміном», — зазначив президент.

Як повідомляє CBN News, замість щорічного Маршу життя через занепокоєння з приводу пандемії та питань безпеки навколо Капітолію після подій 6 січня, організатори хочуть, щоб учасники залишились вдома та взяли участь у заході у п’ятницю, 29 січня.

CBN News зазначає, що організація prolife Operation Rescue оголосила президента людиною 2020 року у царині захисту життя.

Джерело: rodyna.org.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Європа та світ