Народила доньку в комі й з COVID-19: перша зустріч матері й дитини через 3 місяці
Надихаючі історії
10.02.2021
Лише через 3 місяці американка Келсі Таунсенд змогла вперше побачити свою маленьку доньку. Жінка народила дівчинку, коли була у стані медикаментозної коми.

На 9 місяці вагітності у 32-річної жінки діагностували COVID-19, легені були дуже сильно пошкоджені, тому лікарі прийняли рішення ввести її у штучну кому. Для того, щоб врятувати дитину, жінці зробили кесарів розтин 4 листопада. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Через 3 місяці 27 січня жінка змогла повернутися додому та вперше побачити свою новонароджену дочку. "Привіт. Я тебе люблю. Я дуже сильно тебе люблю. Так, я сумувала за тобою", – це перші слова, які Келсі сказала своїй новонародженій дочці.

"Ми одразу відчули цей зв'язок, коли познайомилися. Вона дала мені велику-велику посмішку і подивилася на мене так, ніби точно знала, хто я. Це змусило мене почуватись настільки щасливою", – повідомила Келсі Таунсенд.

Лікарка Дженніфер Крупп стверджує, що це унікальний випадок, адже жінки, які настільки інфіковані COVID-19, рідко народжують здорових дітей.

"Коли вона прибула до лікарні, насиченість киснем у Келсі Таунсенд була дуже низькою. Настільки низькою, що мозок плода та інші органи могли бути пошкоджені. А колір її шкіри був – сіро-блакитним", – розповів лікар Томас Літтлфілд.

Лікарі вважали, що в кінці грудня пацієнтці може знадобитися подвійна пересадка легенів. Але потім вона почала відновлюватися - настільки, що її виселили з реанімаційного відділення, зняли апарат штучної вентиляції легенів у середині січня та вилучили із списку очікування на трансплантацію.

Читайте також: Техас офіційно не буде фінансувати аборти

Чоловік Келсі Дерек Таунсенд описав цей досвід як "великі американські гірки". "Було багато моментів, коли ми боялися, що вона не виживе", – пригадав чоловік Дерек.

Дерек каже, що навіть його дитина-дочка, здавалося, помітила, що хтось зник безвісти, коли його дружина все ще була в лікарні.

"Останні три місяці Люсі завжди рухала головою і дивилась навколо. І я говорив Келсі, що вона просто постійно шукала її", - сказав він.

Пара заразилася COVID-19, незважаючи на вжиття заходів обережності, сказав Дерек Таунсенд. Коли йому стало краще, дружині стало гірше. Саме тоді вони пішли до лікарні.

"Сім'я для мене - це все", - сказала Келсі Таунсенд. “Отже, я маю все, заради чого жити прямо тут і повертаючись додому".

Неймовірна історія сім'ї Таунсенд доводить, що разом можна подолати будь-які труднощі, які випадають на життя. 

За матеріалами: Associated Press Photo

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини