Син Тома Хенкса засвідчив про навернення до Бога та боротьбу з наркотиками
Надихаючі історії
04.03.2021
Честер Хенкс - актор, музикант та син володарів Оскару Тома Хенкса і Ріти Вілсон, більш відомий як Чет розповів про своє навернення з атеїзму до християнства після того, як його торкнулася Божа рука.

Хенкс, який знімався в телевізійному шоу «Імперія», з'явився в подкасті «IMPAULSIVE Clips» де він розповів, що знамениті батьки відправили його у табір з дикою природою через його погану поведінку.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

30-річний хлопець сказав, що саме у тому таборі, коли йому було 17 років, він усвідомив, що Бог існує. У таборі, який знаходився у віддаленому районі Юти, Хенкс провів 12 тижнів. Сповнений люті та відрізаний від цивілізації, тодішній «атеїст» заявив, що «одного дня самотня прогулянка » змінила його життя.

«Я пішов, сів на край скелі і просто дивився на краєвид», - сказав він в інтерв'ю. 

«Згодом я озирнувся навколо, мене охопили неймовірні емоції. Мені здалося, що мене торкнулася рука Бога. Саме в той момент Бог відкрився мені», - засвідчив він. – «Весь цей гнів, ненависть і образа зчухли. Вони перетворилося на нескінченну надію, вдячність, мир, любов. Я просто сидів на краю скелі і невпинно плакав, але це були сльози радості».

Читайте також: Діаспора передала подарунки для дітей учасників бойових дій з Тернопільщини

«Ніякі заспокійливі ліки не мали такого ефекту, як це» - сказав він. «Це був початок мого духовного життя, я віддав себе в Божі руки».

Хенкс зізнався, що боровся із наркоманією та алкоголіком з 16 до 24 років. Ведучий подкасту запитав його, чи духовний досвід, який він пережив у той час, схожий на відчуття від прийняття наркотиків, але Хенкс сказав, що це дві різні речі. 

Хоча після зустрічі з Богом актор не зупинився в зловживанні наркотиками та алкоголем, Хенкс все ж таки поборов залежності у 24 роки після успішної реабілітації і написав, що йому допоміг Бог.

"Якщо у когось є залежність не соромтеся зв'язатися зі мною. Дякую всім за любов і підтримку! БОГ РЕАЛЬНИЙ !!!" написав Хенкс в Instagram в 2014 році.

За матеріалами: christianpost.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії