Німеччина закрила один з найбільших сайтів дитячої порнографії у даркнеті
Європа та світ
06.05.2021
Прокуратура Німеччини заарештувала одну з найбільших у світі платформ даркнета по розповсюдженню дитячої порнографії. За даними слідчих, мережа налічувала понад 400 тисяч підписників.

Влада Франкфурта заявила, що Федеральне управлінням кримінальної поліції заарештувало трьох підозрюваних німців, які були адміністраторами веб-сайту. Обшуки відбулися у сімох місцях Баварії та Гамбургу, а також на території Парагваї.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Арешт був міжнародним проектом над яким працювали США і Європол, а також правоохоронні органи Швеції, Канади, Австралії та Нідерландів.

Міністр внутрішніх справ Німеччини Горст Зеехофер високо оцінив колективну роботу слідчих багатьох країн, які брали участь у розслідуванні та викритті платформи.

"Цей успіх розслідування є чітким меседжем для всіх: той, хто нападає на найслабших, не знайде собі безпечного місця під небом", - сказав Зеехофер. "Бо наші слідчі працюють над цим вдень і вночі, онлайн і оффлайн, по всьому світу.”

"Ми зробимо все, що в наших силах, щоб захистити дітей від цих жахливих злочинів", - додав він.

За матеріалами: faithwire.com

___________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світЗагрози та виклики