О 12:00 на Софіївській Площі розпочнеться Всеукраїнське Свято Подяки
Всеукраїнське Свято подяки
12.09.2021
12 вересня у столиці знову відзначать Всеукраїнське Свято Подяки 2021. Цьогорічне свято буде присвячено 30 річниці незалежності України та збере християн з різних куточків України, аби разом подякувати Богу за Його благословіння та свободу всі ці роки. Святкування розпочне фестивальне містечко PODYAKA Fest, а ввечері на гостей чекає музично-святковий концерт. Все дійство буде відбуватися на Софійській площі у духовному серці Києва.

Фестиваль для сімей та дітей стартуватиме сьогодні о 12:00. Організатори подбали про те, щоб щось цікаве і корисне для себе змогли знайти і дорослі і діти. На учасників очікують різноманітні конкурси, дитячі ігри, спортивні локації, майстер-класи тощо. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Однією з родзинок програми буде відкритий вокальний урок засновниці школи ImproviNation співачки Ірини Цуканової, в якої уроки вокалу брали чимало відомих зірок. Всі присутні будуть професійно вивчати пісню про Україну, патріотизм, незалежність, щоб ввечері, під час музично-святкової програми разом її заспівати.

З 18:00 до 21:30 відбуватиметься святковий концерт, у якому візьмуть участь кращі християнські музичні виконавці та цікаві спікери. Наприкінці очільники євангельських церков України разом з учасниками свята звершать спільну молитву вдячності за Україну та проситимуть Боже благословіння на наступні роки. 

Запрошуємо 12 вересня 2021 року разом з рідними і друзями відвідати Свято Подяки в Києві та разом прославити Бога і подякувати Йому.

Ініціаторами святкування виступають Рада Євангельських Протестантських Церков України та Українська Міжцерковна Рада за підтримки Всеукраїнського Собору.

Пряма трансляція розпочнеться о 12:00

Всеукраїнське Свято подяки