У новому навчальному році будуть поєднувати очне і дистанційне навчання — Любомира Мандзій
22.05.2020
Яким буде навчання у новому навчальному році, розповіла Любомира Мандзій. З вересня у школах збережуться технології дистанційного навчання, також за індивідуальним підходом будуть опановувати матеріал, який вивчали під час карантину

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це т.в.о. міністра освіти і науки України розповіла у програмі «Сніданок з 1+1».

 «Технології дистанційного навчання будуть використовувати у школі більше, і ми перейдемо до іншого формату навчання. Тобто будуть поєднуватися і класно-урочна система, і технології змішаного навчання. З вересня, думаю, вони будуть краще використовуватися в наших школах»,  сказала Мандзій.

За її словами, до кінця червня до закладів загальної та середньої освіти будуть надіслані рекомендації для того, щоб вчителі із школи могли планувати структуру наступного року.

Читайте також: Міносвіти ліквідувало комісію з християнської етики

«Буде так зване «коригувальне навчання». Вчителі зможуть з’ясувати опанування того матеріалу учнями, який припав на карантин. І тут буде індивідуальний підхід виключно кожного класу й кожного вчителя», додала Мандзій.

За її словами, МОН не буде встановлювати терміни, але цю роботу передбачають зробити у вересні, передає Schoollife.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: osvitoria.media

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!