Для дитячих служителів проведуть онлайн-навчання за програмою клубу «Авана»
Все для церков
11.01.2021
Вже зовсім скоро в Україні починається онлайн-навчання вчителів недільної школи, дитячих служителів за програмою християнського клубу «Авана» «Жива біблійна історія» (ЖБІ)

23 січня з 10:00 до 11:00 буде проходити вступна лекція з детальним поясненням про саму програму та деталі онлайн-навчання. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com з посиланням на пресслужбу ВСЦ ЄХБ.

Основні дні навчання за програмою клубу: 25, 27, 29 січня та 1 лютого. Час — з 18:00 до 21:00. Навчання буде проходити у програмі Zoom.

«Усіх охочих запрошуємо пройти навчання. Якщо ви знаєте тих, хто потенційно зацікавився би програмою, запросіть їх, будь ласка», — закликають організатори навчання.

Переглянути проморолик про навчання можна за посиланням: https://youtu.be/75Qkd9N6Qmw.

За детальнішою інформацією необхідно звертатися до Валентини Толкачової. Тел. +38 (093) 146-87-16 (Viber, Telegram).

Читайте також: Яким буде другий семестр для учнів: відповідь Департаменту освіти і науки

"Авана" — це християнський міжнародний дитячий клуб, розрахований на дітей віком від 3 до 14 років. Назва «Авана» («Awana») утворилася шляхом з’єднання перших букв слів вірша з 2 Послання до Тимофія 2:15 в англійському тексті «Approved Workmen Are Not Ashamed». «Ста­райся представити себе Боговi достойним, працiвником бездоганним, який вiрно подає слово iстини».

«Авана» складається з трьох частин. Заняття в клубах триває дві години і воно містить цікаві види діяльності і пізнавальної активності, такі як: ігри, робота з підручником і зібрання для вивчення Біблії.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Все для церковВсе для сімей
Останні новини
Останні новини