Надзвичайний порятунок від ракетного обстрілу пастора та його дітей
Надихаючі історії
26.11.2023
В середині 22 року Запоріжжя стало свідком жахливого події – колону машин із цивільними людьми обстріляли на виїзді з міста. У цій колоні їхав пастор із Генічеська Сергій Балазан із двома своїми дітьми (у нього їх четверо). Бог дивовижним чином врятував його та дітей!

Того дня, пастор Балазан разом із своїми дітьми опинився в епіцентрі обстрілу. Одним із найвражаючих епізодів історії було те, як Бог дивовижним чином втрутився в їхнє життя. Сергій і його діти опинилися у найнебезпечнішому місці, але Бог, здається, почув їхні молитви.

Один із його синів, Петро, спав у машині, тоді як він з іншою дитиною пішов перевіряти списки черги. Саме в той момент, коли син лежав в автомобілі, колону обстріляли ракетами. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Було багато загиблих, весь автомобіль Сергія посічений та прошитий уламками. 

Там, де раніше лежав Петро, у стінці виднівся великий вхідний отвір від уламку, а вихідного отвору не було. Однак Бог дивом врятував хлопчика від загибелі. На ньому не було навіть подряпини, хоча машина була прошита багатьма уламками.Бог врятував хлопчика! 

Важливою деталлю цієї історії є те, що Бог також врятував інших членів сім'ї. Пастор Сергій та його другий син були на вулиці в голові колони і лишилися цілими, що теж було дивом, ураховуючи руйнування навколо.

 

Ця історія не лише вражає, але й надихає. Вона є прикладом того, як важлива віра, молитва та надія, які можуть врятувати в критичних обставинах.

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини