Уперше в історії перемогу в Євробаченні здобула небінарна особа "вони"
12.05.2024
У шведському місті Мальме відбувся фінал пісенного конкурсу «Євробачення», за результатами якого було визначено переможця цього року, а разом з тим і країну, яка буде приймати конкурс у 2025-му.

Цьогорічне Євробачення уже відзначилося купою скандалів - від ритуалів відьми на сцені до виступів без нижньої білизни  на міжнародну аудиторію, що не було заборонено, що могли бачити підлітки і що транслювалося. Отож результати фінального голосуваання підтвердили тренди цього конкурсу, який судячи з усього стає платформою для просування не талантів, а чогось іншого.

Так, ZN.UA повідомляє, що  переможцем «Євробачення-2024» стали "представники" Швейцарії Nemo, які виконали пісню The Code. Вони отримали 591 бал ‒ максимум за результатами голосування глядачів (226 балів) та національних журі конкурсу (365 балів). 

 

Переможець "Євробачення-2024" — представник Швейцарії Немо Меттлер є небінарною особою та застосовує до себе займенники вони/їх. 
 
Наразі їм 24 роки, а музикою почалися займатися у ранньому дитинстві. Немо має низку відзнак у Швейцарії, зокрема найпрестижнішу музичну премію в країні.
 
У своїх текстах вони торкаються питань гендерної ідентичності, психічного здоров'я та пошуку власного "я".
 
Вони отримали за виконання пісні The Code 591 бал — максимум суми балів за результатами голосування глядачів (226 балів) та національних журі конкурсу (365 балів).
 
Тепер наступне "Євробачення" у 2025 році відбудеться на батьківщині Немо. 
 
Цікаво, що під час виконання пісні "на біс" Немо Меттлер зламали свій Кришталевий кубок  переможця "Євробачення-2024".
 
Нині ми бачимо, як ліберальні сили активно просувають в світі гендерну ідеологію, що декларує те, що людина не обмеженна статтю чоловіка та жінки, а насправді має близько 100 гендерів.
 
Зокрема  такі:
  • Трансгендер (transgender): описує людину, чий гендер відрізняється від статі, "даної" від народження;
  • Цисгендер (cisgender): описує людину, чий гендер співпадає зі статтю, "даною" від народження (не трансгендер);
  • Небінарна особа (non-binary): та, яка не вважає себе ані чоловіком, ані жінкою, це один з термінів, який використовується для опису гендеру, що не належить до категорій чоловічої чи жіночої статі. Небінарні люди – ті, хто не хочуть визначати ані свою стать, ані гендерну роль; ці люди вважають, що особистість не поділяється на жінок чи чоловіків.
  • Гендерквір (genderqueer): термін, подібний до "небінарної людини"; дехто вважає частину "квір" (від англ. queer – "дивний, дивакуватий") образливою, інші ж її приймають;
  • Мінливий гендер (genderfluid): описує людину, чия гендерна ідентичність з часом змінюється.
 
Як бачимо ліберальні сили хочуть також і в Україні просувати гендерну ідеологію, прикриваючись підміною понять щодо гендерної рівності, як рівності прав чоловіків і жінок, а насправді вводячі паралельно засади та поняття, гендерної ідеології, які схоже звучать однак переслідують мету руйнування сімейних засад та руйнування всього, що протиречить вседозволеності, тавруючи все як стереотипи та пережитки минулого.
Всі ці тенденції прикриваються яскравими лозунгами про толерантність та захист прав однак їх результат ми бачимо.
 
 
Останні новини
Останні новини