Петиція про денонсування Стамбульської Конвенції набрала 25 тисяч голосів і тепер має бути розглянута Президентом
Загрози та виклики
27.08.2022
На сайті Офісу Президента петиція №22/146508-еп про денонсування Стамбульської Конвенції набрала 25077 голосів з 25000 необхідних і тепер має бути розглянута Президентом.

Прийняття Верховною Радою Законопроєкту про ратифікацію Стамбульської Конвенції підійняло цілу хвилю обурення серед суспільства, адже даний документ поряд з важливою темою протидії насильству щодо жінок приховано запроваджує антисімейну гендерну ідеологію в українське законодавство. Зокрема, наряду зі статю запроваджується гендер, який зможуть вибирати замість статі, а школу зобов'яжуть навчати дітей про гендерні ролі, зміну статі, різну сексуальну орієнтацію і т.п. Звичайно, це не станеться одразу, але Конвенція це ключовий документ, що відриває для цього двері.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

З огляду на це, Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій підтверджує свою позицію та виступає активно проти впровадження Стамбульської конвенції.

На переконання ВРЦіРО, для боротьби з домашнім насильством буде кращим не впроваджувати Стамбульську конвенцію, а натомість вдосконалювати національне законодавство України та практичні механізми його реалізації: розширювати мережу шелтерів для жінок із дітьми, посилювати відповідальність для кривдників і правові засоби впливу на них для запобігання повторенню насильства, реагувати на звернення і розслідувати випадки домашнього насильства за заявами свідків, а не лише потерпілих тощо.

Якщо ви проти того, аби в наші закони ввели гендерну ідеологію та обов'язково навчали дітей у школі цим речам та гендерним ролям тоді продовжуйте підписувати дану петицію - чим більеш буде голосів, тим більший буде резонанс! 

Щоб підписати петицію перейдіть за посиланням

Детальна інструкція Як підписати петицію на сайті Президента

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини