Петицію про відкликання законопроекту №3316 підписали майже 24 300 людей. Залишилися близько 700 голосів
12.05.2020
Петиція про відкликання законопроекту №3316, яким пропонується встановити кримінальне покарання у вигляді штрафів та 8 років тюрми за критику ЛГБТ, набрала 24286 голосів з 25000 необхідних.

Петиція №22/093004-еп Про відкликання законопроекту №3316 авторства адвоката Сергія Гули набрала 24286 голосів з 25000 необхідних, що є надзвичайним показником єдності та активності християн й всіх інших небайджужих громадян навколо даного питання. 

Закликаємо підписати петицію тих, хто ще не зробив цього. Залишилося всього лише близько 700 голосів! 

Детальніше про законопроект читайте у статті: 8 років тюрми віруючим за мітинги проти гейпараду та колективну критику ЛГБТ. Усі подробиці скандального законопроекту №3316

Окрім підпису петиції, закликаємо також писати електронні та паперові листи звернення до Верховної Ради України щодо відкликання законопроекту №3316. 

Попередні роки показали, що найефективнішим у блокуванні законів - є особисті зустрічі з депутатами та написання їм іменних листів по хвилюючих питаннях. Тож закликаємо зустрічатися з вашими мажоритарними депутатами, а також писати їм особисті листи!

Проекти листів та необхідні електронні адреси голови ВРУ, голів фракцій та всіх депутатів-мажоритарників по областях тут.  Писати листи на депутатів важливо бо за закони голосують саме вони. 

Всеукраїнський Собор категорично виступає проти насилля стосовно будь-якої людини в Україні та вважає, що діючі закони та Конституція України передбачають достатню законодавчу базу для захисту від насилля всіх громадян.

Закликаємо всі церкви об’єднатися в молитві проти поширення аморальних ініціатив та гендерної ідеології та Божий захист України.

Закликаємо всіх віруючих нині максимально активізуватися на захист сім’ї, писати звернення та підписувати петиції!

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини