Підліткова конференція об’єднала більше півтисячі учасників з баптистських церков Житомирщини
17.02.2020
Для підлітків Житомирської області 15 лютого провели обласну конференцію «Дій»

Конференція проходила у житомирський церкві «Воскресіння» і зібрала 530 підлітків, представників 46 церков. У заході взяли участь 60 волонтерів, які долучилися до команди організаторів.

Насичена програма конференції включала в себе молитву, прославлення, семінари, час у групах та смачні перерви для спілкування, активності та участь у різних челенджах.

Промовець Анатолій Розводовський говорив з підлітками про їхню відповідальність у побудові особистих стосунків з Богом. Про відповідальність та чистоту відносин між хлопцями і дівчатами розмірковували разом з Валентином Грушецьким. Як навчитися відповідальному ставленню у користуванні соціальними мережами розповідав Андрій Гоцуляк.

Діна Прокопчук, керівник дитячого та підліткового служіння у Житомирській області, розповідає: «Ми закликали підлітків діяти та свідчити про життя з Богом: роздали кожному учаснику примірник для вивчення Слова «Один на один» та запропонували челендж. Суть полягає в тому, щоб знайти одного товариша не з церкви і до 15 березня пройти з ним курс (три зустрічі), запостити фото із цим другом в інстаграм із #слово1на1».

Керівник служіння додає, що вдячна кожному, хто долучився, хто організовував приїзд підлітків, допомагав в організації та жертвував кошти, аби ця конференція відбулася.

Джерело: baptyst.com