Британська християнська організація пожертвувала Україні півмільйона фунтів стерлінгів
Допомога під час війни
04.07.2022
Християнська організація The Benefact Trust передала 500 тисяч фунтів стерлінгів організаціям, що допомагають в Україні, зокрема організації Армія Спасіння.

Про це повідомляє британський християнський новиний портал Рremier

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Низка християнських організацій, що допомагають Україні отримали кошти на нагальні потреби українців від The Benefact Trust. Серед організацій є такі, як Армія Спасіння, Червоний Хрест, Tearfund та Depaul International.

Наразі організація Армія Спасіння тісно співпрацює з Україною, надаючи емоційну, душпастирську та матеріальну підтримку, забезпечуючи Україну та її близьких сусідів їжею, водою, ліками, житлом, послугами перекладача та безкоштовним транспортом для виїзду біженців у інші країни. У довгостроковій перспективі організація сподівається допомогти біженцям повернутися додому в Україну.

Оскільки все більше людей втікають від російської агресії, християнська організація The Benefact Trust усвідомлює, що українці, які стали жертвами військових дій ворога потребують ще більше допомоги. За словами Леслі Кінг-Льюїса, виконавчого директора The Benefact Trust, організація готується виділити ще 500 тисяч фунтів стерлінгів на підтримку України та її сусідніх країн, що приймають біженців.

Допомога під час війниХристиянський світ
Останні новини
Останні новини