Британська християнська організація пожертвувала Україні півмільйона фунтів стерлінгів
Допомога під час війни
04.07.2022
Християнська організація The Benefact Trust передала 500 тисяч фунтів стерлінгів організаціям, що допомагають в Україні, зокрема організації Армія Спасіння.

Про це повідомляє британський християнський новиний портал Рremier

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Низка християнських організацій, що допомагають Україні отримали кошти на нагальні потреби українців від The Benefact Trust. Серед організацій є такі, як Армія Спасіння, Червоний Хрест, Tearfund та Depaul International.

Наразі організація Армія Спасіння тісно співпрацює з Україною, надаючи емоційну, душпастирську та матеріальну підтримку, забезпечуючи Україну та її близьких сусідів їжею, водою, ліками, житлом, послугами перекладача та безкоштовним транспортом для виїзду біженців у інші країни. У довгостроковій перспективі організація сподівається допомогти біженцям повернутися додому в Україну.

Оскільки все більше людей втікають від російської агресії, християнська організація The Benefact Trust усвідомлює, що українці, які стали жертвами військових дій ворога потребують ще більше допомоги. За словами Леслі Кінг-Льюїса, виконавчого директора The Benefact Trust, організація готується виділити ще 500 тисяч фунтів стерлінгів на підтримку України та її сусідніх країн, що приймають біженців.

Допомога під час війниХристиянський світ