Понад 2100 людей прийняли Христа під час спільного туру Ніка Холла з Крісом Томліном, Карі Джоб та Bethel Music
Молоде життя
09.10.2021
Близько 2167 чоловік відкрили своє серце для Христа під час концертного туру євангеліста Ніка Холла разом з християнськими музикантами Крісом Томліном, Карі Джобом та Bethel Music. Тур проходив з 13 по 23 серпня.

Нік Холл, засновник Pulse Ministry (Пульс), поділився своїми враженнями після євангелізаційних гастролей з CBN News: «Бути частиною цього туру і мати можливість поділитися Євангелієм з такою кількістю людей - це не що інше, як диво» - сказав Холл. Про це йдеться на сайті christianheadlines.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У своєму пості в Instagram, євангеліст поділився свідченням молодого чоловіка, який віддав своє життя Христу:

«Сьогодні за сценою, одразу після того, як закінчив проповідувати, я познайомився з Джессі. Його бабуся нещодавно померла і він розповів, що відчував, що втратив зв'язок з Богом, який вона несла для сім'ї», - написав Холл. «Ми поговорили про віру і він задав кілька чудових питань».

«Коли він сказав мені, що вважає, що у нього є 70%  шансу потрапити на небо, я запитав чи хотів би він знати, як мати всі 100%? Він сказав «так» і цього ж вечора віддав своє життя Ісусу» - додав Холл.

У своїй публікації Холл підкреслив, що «справжнє служіння» відбувається поза сценою.

«Я зустрічаю багато молодих проповідників, які хочуть потрапити на сцену, але я вважаю, що якщо ти не проповідуєш Ісуса саме там, де ти зараз знаходишся, то твоє місце не на сцені», - стверджує євангеліст.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Молоде життя