Кому війна, а кому ідеї ЛГБТ: педагоги Київського інституту ініціювали посібник, який популяризує гомосексуалізм
Загрози та виклики
16.06.2022
Для українських школярів розробили методичний посібник «Компас», який популяризує ЛГБТ-ідеї, хоча йдеться, що він навчає молоді правам людини. Зокрема видання знайомить із ненавистю до гомосексуалістів на ґрунті «гомофобії» й релігії та методів боротьби з ними (з «гомофобією» і релігією). Ініціаторами ідеї стали педагоги Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів.

Інформує slovoproslovo

Відомо, що посібник «Компас» опубліковано у 2002 році в рамках Молодіжної програми освіти з прав людини Директорату Ради Європи з питань молоді та спорту. Пресслужба Ради Європи зазначала, що програма була створена з метою утвердження так званої «рівності» людей.

Резидент Кабінету експертів Олеся Горгота наголошує, що через цей посібник навіюється новий вид «дискримінації за сексуальною орієнтацією» – шкільний.

Хоча в українському законодавстві немає такої дискримінаційної ознаки «за сексуальною орієнтацією», окрім трудового кодексу та закону щодо біженців.

Кому війна, а кому ідеї ЛГБТ: педагоги Київського інституту ініціювали посібник, який популяризує гомосексуалізм

До того ж суспільство України не приймає привілейованість ЛГБТ у питанні визнання особливого покарання злочину за цією ознакою, оскільки вважає злочином вчинення дискримінації за будь-якою ознакою, без надання особливого статусу ЛГБТ-руху. При цьому Стамбульська конвенція також не ратифікована в Україні.

Правознавець підкреслив, що в «Компасі» так звана «боротьба з дискримінацією за сексуальною орієнтацією» є юридичною маніпуляцією, що є неприйнятним для поширення в системі освіти.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За її словами, для цього немає правової основи, тому не варто навіювати це педагогам і дітям.

Олеся Горгота наголошує, що коли мільйони християн по всьому світу об’єдналися в молитві за перемогу нашої країни у війні, – автори «Компасу» закликають боротися з християнством, оскільки релігія засуджує гомосексуалізм як гріх. На думку авторів, не буде релігії – не буде гріха.

Проте маніпуляція з релігійними переконаннями є найгіршою, оскільки торкається глибинних почуттів віруючої людини, посягає на свободу її внутрішнього світу, спотворює релігійне бачення створення світу й людини Богом, зазначає експерт.

Також вона доповнила, що українські педагоги мають право на об’єктивність, правдиве бачення щодо політичних цілей ЛГБТ. А Міністерство освіти й науки України повинно міцно стояти на ґрунті академічної доброчесності, не допускати фальсифікації науково-педагогічних положень під впливом політичної ідеології ЛГБТ. Україна таке вже проходила в часі радянського союзу.

Нагадаємо, що співачку Ірину Федишин почали критикувати ЛГБТ-угрупування через її просімейну позицію та висловлювання про те, що гомосексуальний спосіб життя є великим гріхом. Детальніше читайте за посиланням.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини