Президент Бразилії хоче заборонити використання ЛrБТ мови в програмах, які фінансуються державними коштами
Європа та світ
02.11.2021
Президент Бразилії Жаїр Болсонару доручив Міністерству культури видати указ про заборону використання «нейтральних слів». Нейтральною мовою умовно називають форму спілкування, яка нібито є інклюзивною для осіб, що вважають себе «небінарними», тобто не вважають себе ані чоловіком, ані жінкою, або вагаються між двома статями. Останнім часом ліві політики особливо наполягали на запровадженні такої мови в школах та в інших закладах і програмах, що фінансуються державними коштами.

«Нейтральна мова – це не «форма самовираження народу», не діалект, не культурно успадкована мова, а просто штучні вирази, що не мають значення і сенсу, використання яких наполегливо нав'язують певні групи політиків» - прокоментував у Твіттері Андре Порцюнкула, національний секретар з питань сприяння та розвитку культури.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Це вже не перша ініціатива Болсонару відстоювати Біблійні цінності. 7 вересня, у день незалежності Бразилії, Жаїр Болсонару виступив з промовою про національну ідентичність засновану на страху перед Богом, повазі до сім’ї, боротьбі за "свободу" і проти "комунізму"

Як відомо, Болсонару став Президентом завдяки історичної єдності всіх церков та деномінацій країни. У 2019 році, виступаючи на «Марші за Ісуса», де зібралось понад 3 мільйони людей, Болсонару сказав: «Ви допомогли змінити долю Бразилії. Дуже добре бути серед друзів і знати, що вони мають дружбу з Богом у своїх серцях».

За матеріалом: evangelicodigital.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ