Президент Польщі Анджей Дуда захворів на COVID-19
Covid-19
24.10.2020
Президент Польщі Анджей Дуда інфікувався коронавірусом. Через це Офіс польського глави держави пішов на карантин.

Дуда 23 жовтня здав текст на COVID-19, який виявився позитивним. Про це вранці 24 жовтня повідомив держсекретар канцелярії президента Польщі Блажей Спихальський у твіттері, передає 24 канал.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Президент почувається добре. Ми перебуваємо в постійному контакті з відповідними медичними службами", – написав Спихальський.

За даними польських ЗМІ, президент міг заразитися від одного зі співробітників Державної служби охорони. Усім, хто контактував з Дудою, також зроблять тестування на коронавірус.

 

До слова, 23 жовтня у Дуди був дуже активний день. Польський президент відвідав будівництво тимчасового госпіталю на Національному стадіоні у Варшаві, який зможе прийняти 500 хворих з COVID-19, якщо у лікарнях закінчаться місця. Попри те, що Дуда був у масці, рукавичках та тримався на відстані, він контактував з керівниками госпіталю та чиновниками.

З 24 жовтня у   Польщі вводять жорсткий карантин на 2 тижні через масштабний спалах COVID-19. Навчальні заклади переводять на дистанційне навчання, закривають ресторани, кафе та бари. Через 14 днів рішення щодо карантину переглянуть в залежності від епідситуації – карантин або посилять ще більше, або ж послаблять обмеження.

Джерело: 24 канал

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Covid-19