Президент заявив, коли планує ввести жорсткий карантин і все зупиниться
Covid-19
20.10.2020
Президент України Володимир Зеленський заявив, що введе жорсткий карантин, коли буде від 9,5 тисяч заражень коронавірусом щодоби. Адже така ситуація стане критичною для медичної системи.

Про це заявив Глава держави під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Також він зазначив, що, за інформацією Міністерства охорони здоров’я, в Україні протягом останніх тижнів спостерігається 5-6 тис. нових випадків заражень коронавірусом щодня та спостерігається тенденція до зростання захворюваності.

"Ми можемо знизити кількість заражених і померлих, якщо зменшимо перебування громадян, особливо похилого віку, в місцях масового скупчення людей. Ідеться не лише про церкву, а й про будь-які приміщення та заходи.

Критичною для медичної системи України ситуація стане, коли буде від 9,5 тисяч щоденних заражень коронавірусом. Якщо матимемо більше 9,5 тисяч інфікованих щодоби, ми будемо змушені запроваджувати жорсткий карантин. Але тоді зупиниться економіка нашої країни й буде дуже складно всім", – наголосив Глава держави.

Володимир Зеленський закликав представників церков і релігійних організацій проводити релігійні заходи таким чином, щоб максимально зменшити скупчення людей і збільшити соціальну дистанцію, а також проводити богослужіння в онлайн-режимі.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Covid-19
Останні новини
Останні новини