Прикордонники з "Азовсталі" показали свій побут та умови, в яких тримають оборону
Війна
14.05.2022
Українські воїни продовжують героїчний опір на заводі "Азовсталь" у Маріуполі. У Держприкордонслужбі показали кадри із заводу та побут наших захисників та захисниць.

Прикордонники, які зараз на "Азовсталі" навіть попри усю складність ситуацію стараються не втрачати оптимізму та знаходять час для посмішки. Їжу готують із того, що залишилося в запасах. Про це пише 24 канал

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини

Українські герої намагаються забезпечити харчування та безперебійний зв'язок. Оскільки запаси харчів не такі вже й великі, готувати їжу доводиться з того, що є. Наприклад "млинці" з борошна, солі та води.

Однак наші воїни не падають духом та вірять у перемогу нашої держави навіть у такий скрутний час.

Що відбувається на "Азовсталі"

Українські герої зараз перебувають на заводі "Азовсталь" у Маріуполі в оточенні російських окупантів. З 30 квітня почався процес евакуації цивільних, які переховувалися на території заводу.

Після його завершення окупанти продовжили атаки заводу. Росіяни застосовують авіацію, артилерію та інше озброєння.

Зараз українська влада веде переговори про евакуацію з території заводу поранених бійців та медиків. За словами міністерки реінтеграції Ірини Верещук, таких на заводі 60 осіб.

Для українських воїнів, які перебувають зараз на заводі, пропонують процедуру екстракції. В Україна навіть створили петицію до ООН та генсека Антоніу Гутерреша з проханням про застосування цієї процедури для захисників Маріуполя.

Ця процедура передбачає вивезення третьою державою військових на свою територію. До завершення бойових дій вони не можуть повертатися на фронт.

Війна
Останні новини
Останні новини