ПриватБанк випустив дизайн карт із символікою ЛГБТ-спільноти
Загрози та виклики
11.06.2021
На жаль, ми дедалі частіше бачимо, як різні організації в тому числі й державні йдуть на догоду ЛГБТ. Найбільш обурливим є те, що державні установи, які навпаки повинні зберігати нейтральність у питанні пропагування тих чи інших ідеологій, рекламують символіку ЛГБТ та пропагують гендерну ідеологію.

Так, у зв'язку з відзначенням так званого місяця захисту прав сексменшин, ПриватБанк на офіційній сторінці в у Instagram встановив логотип та запустив випуск платіжних карток зі символікою ЛГБТ. Клієнти банку можуть обрати два дизайни для своєї карти: у кольорах веселки з написом «Рівність прав» або у білих тонах, де людина в натовпі тримає плакат «Ми всі люди». 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Поки нові дизайни доступні лише у віртуальному сегменті. Однак, враховуючи те, що минулого року, ПриватБанк також рекламував символіку ЛГБТ, то скоро ми можемо побачити такі картки наочно.

Якщо перейти на сторінку Instagram, то ми побачимо тисячі позитивних коментарів. Чи це так спрацювали боти чи ні сказати не можемо. Однак це виглядає як тестування настроїв суспільства, і якщо ми сьогодні змовчимо, то завтра ми будемо бачити й білборди й карти й все що завгодно з символікою ЛГБТ та які будуть фінансуватися державними організаціями.

Тому, якщо ви проти даної ініціативи державного банку, який вже другий рік поспіль пропагує гендерну ідеологію, закликаємо висловлювати свою позицію у коментарях до публікації в Instagram тут.

Нагадаємо, що минулого року Центр громадського здоров’я України (ЦГЗУ), який є державною установою та представляє Міністерство охорони здоров'я України, також рекламував Марш Рівності. 

Наразі ми бачимо агресивне впровадження гендерної ідеології в різні сфери суспільного життя, аби руйнувати сімейні цінності в Україні. Зокрема, ініціюються закони, які надають особливі права для сексменшин та обмежують свободу слова і віросповідання в Україні.

Всеукраїнський Собор виступає проти будь-якого насилля та закликає молитися про те, аби влада як на місцевому, так і на центральному рівнях відстоювала сімейні та моральні цінності, а не йшла на догоду ліберальним організаціям, які всіляко намагаються нав'язати суспільству різні збочення та  гендерну ідеологію. 

Закликаємо висловлювати свою позицію щодо дій ПриватБанку у коментарях до публікації в Instagram тут.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини