Привітання Олександра Турчинова з нагоди Дня родини
Новини Всеукраїнського Собору
08.07.2020

Сьогодні українці відзначають День родини. Родина насамперед — це довіра, це розвиток, це відчуття дому та спокою і це майбутнє нашої країни. Сім‘я — це, безумовно, найбільше багатство, яке має народ, основа суспільства та запорука успіху будь-якої держави.

До Дня родини Всеукраїнський Собор ініціював Національний телемарафон “Міцна родина — сильна Україна!”. Його мета — сконцентрувати увагу як суспільства, так і влади на ключових проблемах інституту сім’ї в Україні.

У марафоні беруть участь представники з усіх регіонів України: зі сходу до заходу, з півночі до півдня. До марафону приєднуються небайдужі громадяни України, щоб заявити про свою чітку позицію на підтримку сім'ї та сказати «ні» антихристиянській ідеології, яка штучно нав’язується нашій країні, яка деформує мораль та духовний фундамент нації.

Особливо хочу привітати учасників нашого конкурсу фотографій ваших родин, який ми назвали "Міцна родина — сильна Україна". Я дякую всім, хто надіслав світлини своїх родин, за ваші щирі усмішки, за ті теплі усміхнені обличчя, за ту радість сімейного затишку і щастя, якою ви поділилися з усією нашою країною!

Сильна, щаслива родина — це значить сильна, щаслива Україна! Нехай Господь благословить нашу країну і всіх вас.

З повагою, Координатор Всеукраїнського Собору

Олександр Турчинов

Новини Всеукраїнського Собору