“Повернути Америку до Бога” ― Нік Вуйчич створив ProLife Bank
Добрі справи
08.07.2021
Зрозумівши, що багато найбільших банків США підтримують аборти, австралійсько-американський євангелист і мотиваційний спікер Нік Вуйчич став співзасновником ProLife Bank, який фінансуватиме проєкти за життя

“Більшість банків насправді 90% підтримують своїми внесками аборти”, сказав Вуйчич The Christian Post, додавши, що значна кількість “Божих грошей” була використана для проведення абортів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише slovoproslovo.info.

У відповідь на це відкриття Вуйчич співпрацював із Бетсі Грей, своєю “духовною матір’ю” виконавчим директором Мережевого жіночого центру, медичної клініки первинної медичної допомоги в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, для заснування ProLife Bank. Він пояснив, що Prolife буде банком “для донорів” замість комерційного банку, зазначивши, що 50 відсотків чистого прибутку банку буде передано “некомерційним організаціям, приєднаним до юдео-християн, для сприяння Царству Божому“.

Порівнюючи зусилля з біблійною історією про Ноєвий ковчег, Вуйчич стверджував, що новий банк врятує життя“.

“Це базується на розумінні того, що Бог хоче повернути Свою роль і перерозподілити її через Своїх вірних учнів”, додав він.

Ніку Вуйчичу 38 років, він народився з синдромом тетра-амелії, рідкісним розладом, що характеризується відсутністю рук і ніг. Проте його інвалідність не завадила йому щось зробити зі свого життя. Вуйчич почав торгувати опціонами та акціями ще підлітком, і лише у 19 років він придбав свій перший будинок як інвестицію. Згодом він закінчив коледж у 21 рік за фахом бакалавр комерції, закінчивши ступінь як з фінансового планування, так і з інвестицій та бухгалтерського обліку.

Читайте також: Міністерство соціальної політики розширяє програми державної підтримки сімей з дітьми

Зараз Вуйчич є засновником та генеральним директором некомерційного служіння “Життя без кінцівок” та опублікував кілька книг, серед яких “Життя без обмежень: Натхнення для смішно хорошого життя”, перекладену більш ніж на 30 мов.

Коли Грей вперше представив ідею про-лайф банку Вуйчичу, він був заінтригований, але попросив дати йому три місяці з дружиною, щоб помолитися про рішення. Вуйчич, батько чотирьох дітей, пояснив, що у цей тримісячний термін він пережив духовні напади.

“Мій світ перевернувся, згадував він. У нас у будинку була граната; про мене в гей-журналі було опубліковано неправдиву статтю про те, що я звільнив когось за те, що він гей. У мене була загроза позову з боку когось на міжнародному рівні. У мене був шпигунський безпілотник над моїм будинком, і я отримав відмову з банку, і все це за 16 тижнів після цієї молитви”.

Далі Вуйчич зазначив, що лише в Америці було майже 77 мільйонів абортів.

“В Америці було 77 мільйонів абортів це 23% нашого населення. І кожна третя християнка зробила аборт. Я роблю свою справу, щоб сказати: ”Ви не можете собі дозволити не говорити людям, що половину абортів в Америці роблять християнки“.

Вуйчич вважає, що рішення щодо законності абортів «Роу проти Уейда» в кінцевому підсумку буде скасовано, і зазначив, що зараз в країні існує 12 міст-заповідників, які обмежують аборти. Вуйчич закликав християн брати активну участь у міських радах, шкільних радах та інших місцевих політичних комітетах, використовуючи свій голос у “поверненні Америки назад до Бога”.

“Ми програли війну, і ми будемо платити за неї. Але залишок збережеться”, підсумував Вуйчич.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

 

Добрі справиЄвропа та світВсе для сімей
Останні новини
Останні новини