Прославила Бога і встановила світовий рекорд – історія плавчині Тетяни Шенмейкер
Надихаючі історії
01.08.2021
За кілька днів до того, як південноафриканська олімпійська плавчиня Тетяна Шенмейкер встановила новий олімпійський рекорд у жіночому плаванні, вона в соціальних мережах відкрито висловила свою християнську віру та молилася Богу, щоб він дав їй мир і почуття вдячності, незалежно від результату.

Повідомляють на slovoproslovo.info з посиланням на christianpost.com.

Навіть із сумішшю шоку та незрозумілих емоцій, які 24-річна дівчина відчувала перед змаганнями, вона все ж знаходила час помолитися у дописі на своїй сторінці в Instagram з більш ніж 24 400 підписниками.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини! 

«Отче Боже, нехай буде воля Твоя, нехай Твій мир сповнить нас, хай ми прославляємо Тебе, незважаючи ні на що», – написала вона у своєму Instagram, де в біографії профілю є слова «Вся слава Богу». – Нехай ми наділимось Твоєю силою віддати все від нас, і нехай ми назавжди будемо в захваті від Твоєї доброти! Дякуємо Тобі, що Ти провадив нас до цієї миті».

Через п’ять днів після молитви у соцмережах Шенмейкер досягла успіху у жіночому запливі на 200 метрів брасом у середу, встановивши новий олімпійський рекорд − 2:19,16 у попередньому раунді. Вона посіла перше місце у півфінальному раунді, який відбувся у четвер, закінчивши з рахунком 2:19,33. Вона виграла фінал на 200 метрів брасом у четвер ввечері, забравши додому золоту медаль та новий світовий рекорд у 2:18.95. Вона побила рекорд, встановлений у 2013 році датчанкою Рікке Моллер Педерсен.

Вона також побила олімпійський рекорд у попередньому раунді на 100 метрів брасом, встановивши час 1:04,82. Однак у фінальному раунді на 100 метрів брасом вона взяла срібло.

Для Шенмейкер поділитися своїми християнськими переконаннями в Instagram − не нова справа. Плавчиня прийняла Ісуса своїм особистим Спасителем 12 вересня 2016 року. У річницю свого хрещення у 2017 році вона висловила свою віру в іншому дописі в Instagram.

«Рік тому, я прийняла найкраще рішення у своєму житті, прийнявши Ісуса як свого особистого Спасителя, і я готова віддати все своє життя в покірній слухняності та служінню Богові (Дії 2: 36-38)», – написала вона, додавши, що рада бути хрещеною разом з двома іншими жінками того дня.

Одна з жінок, охрещених разом з нею того дня, Кайла Саайман, відповіла: «День, наповнений такою кількістю сенсу та спогадів, які ніколи не забудуться… Найкраще рішення, яке можна прийняти… Дуже вдячна».

За час своєї участі в Олімпійських іграх Тетяна, як повідомляється, знайшла інші способи публічно висловити свою віру невіртуальними способами.

Вона весь час носила дві кепки: зелену, що представляє Південну Африку, і другу, з блакитною рибою Ісуса та фразою «Soli Deo Gloria» (лат. «Слава Богу Єдиному»), надрукованою збоку.

Джерело: Slovoproslovo

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини