Протестанти годують безхатченків Броварів на Київщині
14.02.2020
Кожної середи у Парку "Перемога" в Броварах на Київщині волонтери організовують частування для безхатченків, яких у місті за приблизними підрахунками близько 80 осіб. Годування організовує Церква євангельських християн "Переможне голос Божий"

Про це повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на "Моя Київщина".

Волонтер Ольга Іванова повідомила, що поблизу арки на лавочках роздають кашу з котлетою, чай та печиво. Кожної середи о 15 годині організовується годування, що відвідує близько 30 безпритульних осіб. На частування приходять також малозабезпечені особи.

«Церква усіма можливими способами підтримує таких людей. Часто приходять на годування представники Центрів реабілітації і запрошують бездомних переїхати до них. Але ми не завжди знаємо, в які умови безпритульні потрапляють і як там із ними поводяться. У майбутньому плануємо попередньо оглядати такі центри, щоб у подальшому співпрацювати та спільно допомагати бездомним. Але ми завжди раді допомозі, бо без житла такі люди гинуть просто на вулиці»,  говорить волонтер Ольга Іванова.

Жінка зазначає, що наданням допомоги для безпритульних осіб можуть займатися відповідні Центри обліку, які утворюються громадськими та благодійними організаціями на договірних засадах із органами місцевого самоврядування.

Надати допомогу і підтримати бездомних може будь-хто, зателефонувавши за номером телефону: +38 (096) 803-14-59 (Ольга Іванова).

Джерело: religion.in.ua