Всеукраїнська Рада Церков закликала до молитви за всіх, хто боронить мир в Україні
Все для церков
11.10.2021
Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України закликає піднести молитви за всіх, хто боронить мир у нашій державі

ЗАКЛИК

Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій

до молитви за всіх, хто боронить мир в Україні

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України закликає всіх віруючих, незалежно від їхньої конфесійної належності, 14 жовтня 2021 року піднести свої молитви за всіх, хто боронить мир у нашій державі та захищає наш народ від російської агресії, ціною свого здоров’я та життя.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У рамках проведення урочистих заходів цього дня о 9:00 за сприяння Міністерства оборони України відбудуться молитовні заходи, до яких зможуть долучитися військовослужбовці Збройних Сил України, в тому числі в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Нехай благословення Всевишнього перебуває з усіма, хто захищає Україну, прагне миру та бореться за правду. У всіх церквах і релігійних громадах ми закликаємо продовжувати молитися про мир у нашій державі, про зупинення кровопролиття, про відновлення територіальної цілісності, про перемогу правди, про утвердження справедливості та свободи. 

Читайте також: На Сумщині відбувся молитовний сніданок

Джерело: vrciro.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

 

 

 

Все для церковХристиянський світСуспільство
Останні новини
Останні новини