В Україні хочуть почати щепити проти Covid дітей із 5-ти років
Covid-19
07.12.2021
Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розраховує, що в Україні теж почнуть щеплювати проти Covid-19 дітей із 5 років, а підлітків із 12 років вже вакциновано понад 40 тисяч

У жовтні МОЗ України погодився з рекомендацією дозволити ковід-вакцинацію дітей віком 12-17 років за наявності всіх планових щеплень у підлітка.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє pravda.com.ua з посиланням на заяву Віктора Ляшка на всеукраїнському форумі "України 30. Саміт діти" у Києві.

Пряма мова: "Ми вже дозволили вакцинуватися проти коронавірусної хвороби діткам віком від 12 років. Вже понад 40 тисяч дітей скористалися цією нагодою.

У деяких країнах світу вже почали вакцинувати дітей старше 5 років. Я думаю, і в нас виробник вакцин швидко зареєструє зміни до інструкції, привезе відповідні препарати – це також можна буде зробити

Читайте також: Київ та ще 8 областей вийшли з червоної зони: що зміниться?

Але ми сьогодні не робимо пріоритет на масову вакцинацію проти коронавірусної хвороби саме дітей, оскільки ми зосереджені на групі ризику, людей старшого і похилого віку. Для нас це пріоритет".

Нагадаємо: З осені 2021 року, коли в Україні поширився штам коронавірусу "Дельта", більше дітей стали хворіти на Covid-19, ніж це було у 2020 році.

Джерело: pravda.com.ua

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

 

 

Covid-19
Останні новини
Останні новини