Як працюватимуть школи, у яких немає бомбосховищ, та яка ситуація з вчителями
Освіта і наука
14.07.2022
Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет розповів, як проходитиме навчання у школах, в яких немає бомбосховищ

"Якщо немає бомбосховища (у закладі – Ред.) і поруч, то керівник ОВА особисто вирішуватиме, розпорядженням, відповідно до змісту якого визначатиметься формат навчання в кожній конкретній громаді та закладі освіти. Відповідно до того, чи є акт безпеки, чи відповідає заклад безпечним умовам чи ні. Десь у 20 числах серпня матимемо цілісну картину, тоді і будемо звітувати", – говорить Шкарлет.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Також він повідомив, що наразі за кордоном перебуває 22 тис. вчителів, чотири місяці тому таких було понад 30 тис., йдеться на fakty.com.ua.

"Вчителі повертаються до своїх робочих місць в Україну. Це втішна ситуація. Якщо на території певної громади буде вирішено, що школи працюють в режимі офлайн, то вчителі повинні повернутися, щоб викладати в режимі офлайн. Якщо в регіоні буде небезпека і визначать, що режим роботи винятково онлайн, то вчитель може викладати онлайн, не повертаючись до України", – повідомив міністр.

Крім того, Шкарлет зазначив, що головне завдання органів місцевого самоврядування, засновників шкіл, Міністерства освіти та суміжних міністерств, таких як МВС, та ДСНС – щоб батьки були впевнені, що школа – це місце безпеки.

Джерело:  fakty.com.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Освіта і наука
Останні новини
Останні новини