У штаті, що не закривав церкви, рівень захворюваності на Covid-19 такий як і там, де все закрили
Covid-19
18.03.2021
Свобода проти обмежень: данні показують, що штати Флорида та Каліфорнія мають майже однакові результати рівня захворювання на COVID-19, незважаючи на протилежний підхід до боротьби з ним

Пройшов вже час, і тепер у нас є статистика, яка свідчить, що рівень захворювання штату Флорида, який не закривав церкви, майже не вводив локдаун, не вищий, а подекуди й нижчий, ніж в аналогічному штаті Каліфорнія, що ввів найжорстокіші заходи обмеження в Америці, зокрема, повністю закривши церкви. Це змушує задуматися про те, чи ефективні взагалі обмеження.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише cbn.com.

«Це важливе питання, на яке ми повинні знайти відповідь: які заходи охорони здоров'я насправді були ефективними, а які — ні або призвели до зворотнього результату?» — коментує ці данні Амеша Адалят, старший науковий співробітник Центру охорони здоров'я Джонса Хопкінса.

Губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом закрив майже всі громадські заклади на рівні штату, включаючи церкви. Він продовжує політику дотримання маскового режиму і в значній мірі обмежує кількість людей, які можуть знаходитися у приміщеннях.

Читайте також: Кличко: Через тиждень Київ може опинитися в “червоній” зоні

Губернатор Флориди Рон ДеСантіс не вводив обмежень на рівні штату і не вводив штрафи для людей, які не носять маски.

Більше 32000 жителів Флориди померли від COVID-19, але це число не більше, ніж середній рівень смертності по країні, і менше, ніж рівень багатьох штатів, які ввели жорсткі обмеженнями.

З точки зору економіки, результат дуже відрізняється. Підхід Флориди дозволив знизити рівень безробіття до 5,1 відсотка, в той час як суворі обмеження в Каліфорнії для підприємств підвищили рівень безробіття до 9,3 відсотка.

Джерело: cbn.com

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Covid-19Європа та світ